Beställa mobilskal anonymt på internet

Ett mobilskal är väldigt praktiskt för att skydda telefonen från repor och stötar. Men ibland kan det vara så att man inte vill avslöja vad man köper på nätet. Man kanske vill vara anonym mot leverantören, eller mot någon annan. Det många inte känner till är att man faktiskt kan vara anonym när det gäller handel online.

Att köpa mobilskal online

Det finns Samsung Galaxy S21 skal att köpa online som skyddar telefonen väldigt väl. De levereras till den adress man önskar, och de finns i flera prisklasser. När man köper mobilskal online kan man enkelt jämföra de olika varianterna. Dessutom kan man betala på flera sätt, samtidigt som man inte behöver berätta för alla om vilken telefon man har.

Varför handla anonymt?

Att handla anonymt kan vara skönt av flera anledningar. Man kanske inte vill att ens personuppgifter, adress eller annat ska läcka ut. Ibland vill man inte heller att andra ska veta vad man köper eller när man handlat. Det är inte alla som vet att det går att handla mer eller mindre anonymt på internet, men det går faktiskt att beställa det mesta under falskt namn och utan att IP-adress och liknande kan spåras.

Vad krävs för att handla anonymt online?

Hos Torline kan man läsa mer om webbläsaren Tor. Det är en webbläsare med öppen källkod som har ett helt eget system. Webbläsaren skickar användaren mellan flera noder, vilket gör att datan anonymiseras och inte kan spåras tillbaka till den som ursprungligen handlat online eller skickat ett meddelande. Dessutom blockeras spårbara cookies och liknande som annars gör användare spårbara helt automatiskt.

För att kunna göra betalningar anonymt kan man inte använda sitt vanliga bankkonto eftersom det lätt kan spåras tillbaka till dig som handlar. Däremot är kryptovalutor som bitcoin, dagcoin och liknande väldigt populära att handla med. Många tror att det bara är personer som sysslar med skumma affärer och brott som använder kryptovalutor och Tor men så är inte fallet. Det är många som helt enkelt har börjat värna mer om sin personliga integritet när de utför olika handlingar online. Det gäller allt från inköp av livsmedel, till enkla inloggningar i sociala medier där man kanske inte vill att alla ska se vem som skriver.

För att vara säker på sin anonymitet gäller det dock att veta vad man gör. Studera Tor och valutorna lite extra innan du gör ditt inköp av mobilskal.