Märkliga saker du kan köpa på Dark Web

Låt oss vara tydliga med att det här inlägget inte syftar till att uppmuntra någon att köpa någonting från Dark Web. Det här är bara en genomgång av några av de saker som du kan betala för om du vill. Märkliga, skruvade ting som det är svårt att få tag i någon annanstans.

Upprepning: vi rekommenderar inte någon att söka upp och köpa några av de föremål eller tjänster som listas nedan. Men om det skulle vara så att du av någon annan anledning behöver ett snabblån så finns de nu att tillgå till bättre villkor än någonsin tidigare. Tack vare hårdare reglering är nu

Lånakuten nu inte de skuldfällor de en gång var och kan erbjuda både bättre räntor och snällare villkor.

Du kan få ditt budskap skrivet på ett par bröst

På en hemsida som bara går att hitta på dark web skriver kvinnor vilket budskap de vill på sina bröst. Hur mycket får du betala för den här helt livsnödvändiga tjänsten? Ca. 20 dollar.

EMP-generatorer

Från en kinesisk hemsida på Dark Web kan du köpa så kallade EMP-generatorer. Det är en slags elektroniska instrument som sänder ut en elektromagnetisk puls. De får plats i din ficka och kan användas för att sabotera andra elektroniska enheter som finns i närheten. Ryktet säger att en del använder dem för att rigga slotspel.

Barnsjälar

Japp, du läste rätt. Det finns hemsidor på dark web som säljer själar från små döda barn. Det är förstås nonsens, men inom vissa kulturer, exempelvis i Thailand, finns det de som tror att det går att extrahera själarna från dödfödda barn. De säljs sen för några dollar. Är det hemskt, bara bisarrt eller både och?

Böcker om udda ämnen

Här handlar det inte om vanliga pocketar som du köper i vilken bokhandel som helst. På olika sidor på dark web kan du hitta avancerade guider som lär dig allt från hur du kan försvinna så fullständigt att ingen någonsin hittar dig till hur du kan skapa en helt ny identitet. Betydligt mer detaljerade guider än vad du skulle kunna hitta i en motsvarande vanlig bokhandel.

Dark Web – en spännande men ibland också otäck plats

Det som listats ovan är förstås bara några exempel på vad du kan hitta på dark web. Det finns gott om rapporter om hur polisen i olika länder stängt ned hemsidor som sålt illegala varor som vapen, droger och mycket annat. I någon mån går det att se det som att Dark Web är den verklighet vi människor levde i innan nationalstaternas tid. En tid då makten inte var lika centraliserad och det fanns fler mörka vrår där människor kunde göra lite som de ville. Nu börjar dock myndigheter närvara i högre grad också på Dark Web.